Superbase®

De EPI Superbase® gietvloer is stijlvol, supersterk én comfortabel.
Verkrijgbaar in 5 unieke designs en vele kleurenvariaties.

Stijlvol en duurzaam

De EPI Superbase®gietvloer combineert een stijlvol uiterlijk met bewezen duurzaamheid. Deze vloer biedt een veerkrachtige en naadloze oplossing voor zowel een woning als zakelijke toepassingen. In tegenstelling tot de meer traditionele vloermaterialen zijn de Superbase gietvloeren bijzonder warm, comfortabel en bovendien gemakkelijk te onderhouden.

Wil je een sterke vloer ontwikkelen, dan moet je vaak concessies doen aan het comfort. Daarom zijn we er enorm trots op dat het ons is gelukt om een vloer te ontwikkelen die naast supersterk ook nog eens uitermate comfortabel is. Onze EPI Superbase® gietvloer is significant minder indrukgevoelig dan andere gietvloeren die op de markt zijn. Dankzij die geringere indrukgevoeligheid is een EPI Superbase® gietvloer veel beter bestand tegen puntbelasting.

karaktereigenschappen

Krasvast
Optimale krasbestendigheid tegen scherpe voorwerpen.

UV Stabiel
Vloer verkleurt niet door uv-stralen
en (zon)licht.

Warmtegeleidend
Perfect in combinatie met vloerverwarming:
warm in de winter, verkoeling in de zomer.  

Slijtvast
Weinig tot geen slijtage door wrijving met voorwerpen.

Duurzame grondstoffen
Hoog percentage aan natuurlijke grondstoffen.

Designvloeren
Voor woon- en commerciële
toepassingen.

Naadloos
Uitermate stijlvol en makkelijk schoon te houden door het ontbreken van naden.

Lange levensduur
Lange levensduur van meer dan 30 jaar.

Hoge/gemiddelde belastbaarheid
Houd moeiteloos zwaardere meubels of interieursystemen.

EPI Superbase® Classic

De EPI Superbase® Classic is geroemd om zijn eenvoud, esthetische eigenschappen en vormt de basis van de Superbase-familie. De gietvloer is een duurzaam en comfortabel polyurethaan vloersysteem op basis van plantaardige oliën, zoals ricinusolie, en natuurlijke vulstoffen. Het gietvloersysteem behoudt zijn elastische eigenschappen en kleurstabiliteit, zelfs onder invloed van UV-straling. De EPI Superbase® Classic is verkrijgbaar in stijlvolle EPI Solid en Blend kleuren.

EPI Superbase® Mineral

De Superbase® Mineral gietvloer is uitermate geschikt voor toepassing in ruimtes waar een hoog comfort en exclusief design belangrijk zijn. De taai-elastische vloer bevat een hoog percentage aan biopolymeren en natuurlijke mineralen vulstoffen.

EPI Superbase® Cortica

De Superbase Cortica is een serieus alternatief voor linoleum op rol.De kurk in de Superbase Cortica geeft de vloer een natuurlijk en licht gestructureerd oppervlak. Hierdoor is de vloer uitermate geschikt in ruimtes die een hoge slijt- en stootvastheid vereisen.

EPI Superbase® Crystal

De Superbase® Crystal combineert functionaliteit met een adembenemende esthetiek. De EPI Superbase Crystal vloer heeft door de ingelegde kristallen een subtiele sprankeling en een luxe uitstraling.

EPI Superbase® Gusto Fino & Mezzo

De Superbase® Gusto vloer combineert de praktische kwaliteiten van een gietvloer met de prachtige uitstraling van een terrazzovloer. De Superbase® Gusto terrazzo is een duurzame gietvloer op basis van biopolymeren en bevat zowel Carrara- en Neromarmer als Parelmoer.

Unieke eigenschappen

 • Naadloos
 • Slijtvast
 • Vloeistofdicht
 • Al in 3 dagen aan te brengen
 • Goed te reinigen en onderhouden
 • Toepasbaar in natte ruimten
 • Aan te brengen over bestaande (tegel)vloeren
 • Zeer lange levensduur
 • Geschikt als afwerking over vloerverwarming
 • Verhoogde scheuroverbrugging
 • Tot 20 dB contactgeluidreductie

Oogstrelende referenties

Ben je benieuwd naar de kosten van een Superbase® gietvloer?

Vraag een prijsindicatie aan >