Referentiecase – Woning Naarden – Superbase

EPI Superbase Blend Nature dining area

Tom en Alexandra kochten in 2018 een prachtige woning in Naarden. Ze wilden de woning, die in 1980 werd gebouwd, volledig naar hun eigen smaak renoveren. Ze klopten aan bij een architect, maar uiteindelijk koos het stel ervoor hun eigen ontwerp te maken en uit te voeren.

 

Geluiddempend en onderhoudsvriendelijk

Het stel wilde zowel op de boven- als de benedenverdieping een betonlook vloer maar dan zonder de negatieve eigenschappen van beton. Door de geluiddempende en onderhoudsvriendelijke eigenschappen van een gietvloer kwamen ze bij de EPI Superbase gietvloer uit. “We zijn gaan kijken bij Karakter Vloeren in Naarden en daar zijn we fantastisch geholpen,” vertelt Tom. “We mochten stalen meenemen om te kijken welke kleur het beste uit zou komen in onze woning. Boven hebben we gekozen voor de kleur Sandy en beneden is de kleur Blend Nature aangebracht.”

 

Exact de juiste kleur

“Om zeker te weten dat de kleursamenstelling van de blendvloer zou kloppen, zijn we aanwezig geweest bij het aanbrengen van de vloer,” vervolgt Alexandra. “Het is heel fijn om van tevoren te kunnen checken of de blend echt is wat je voor ogen had en het resultaat mag er dan ook zijn!” ”De vloer bevalt uitstekend,” vult Tom aan. “Het is een genot om erop te lopen, hij is gemakkelijk schoon te houden en hij ziet er fantastisch uit!”

Wil je graag meer informatie over deze Superbase vloer en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

EPI Superbase gietvloer in woning

^

Locatie

Naarden

^

Systeem

EPI Superbase 600 NV

^

Kleur

EPI Nature (begane grond) EPI Sandy (badkamer)

EPI Superbase Blend Nature livingroom
EPI Superbase Blend Nature Living
EPI Superbase Blend Nature Seat
EPI Superbase Blend Nature bathroom
EPI Superbase Blend Nature bath bedroom
EPI Superbase Blend Nature Bar

Maak kennis met onze vloeren

Wilt u onze vloeren in het echt zien? We hebben verschillende mooie vloeren die uitermate geschikt zijn voor uw woning in onze “EPI Experience” showroom liggen. Als fabrikant hebben we alle kennis in huis om u persoonlijk advies op maat te geven. We openen onze deuren op afspraak.