Referentiecase – Woning Haarsteeg – Superbase

EPI Superbase Grey Light keuken

Onlangs verhuisden Stijn en Fleur naar Haarsteeg, vlakbij Den Bosch. “De zoektocht naar een nieuwe woning was lastig,” vertelt Stijn. “We vonden nergens een huis dat volledig naar onze smaak was. Uiteindelijk kochten we een kavel en aangezien ik zelf architect ben, heb ik onze nieuwe woning zelf ontworpen.”

 

EPI Superbase

Over het type vloer hoefden ze niet lang na te denken. “We hadden in onze vorige woning ook een gietvloer,” beaamt Stijn. “Dat is ons zo goed bevallen dat we dezelfde applicateur opnieuw hebben benaderd. Hij adviseerde ons te kiezen voor een EPI Superbase gietvloer, omdat hij daar heel prettig mee werkt. Hij gaf ons verschillende kleurstalen mee, zodat we konden bepalen welke kleur het beste zou passen. Met kleuren op een website of uit een boekje kun je niet zo veel. De enige manier waarop je écht kunt zien hoe een kleur uitpakt, is door een staal te bekijken op de locatie zelf. Dan weet je pas hoe het licht erop valt en hoe de kleur zich verhoudt tot de rest van je interieur.”

 

Zelf de samenstelling van de blend bepalen

Stijn en Fleur kozen voor een blendkleur in de woonkamer, Grey Light. “Onze vorige vloer had een unikleur,” licht Stijn toe. “Die hebben we gekozen toen we nog met z’n tweeën waren. Nu hebben we drie kinderen en dan is een blend toch wat praktischer. Het leuke van een blendvloer is dat de applicateur hem ter plekke komt mengen. Je kunt dus zelf de intensiteit van de ‘veeg’ bepalen. Deze vloer is trouwens ook een tint lichter dan de vorige. We hebben een heel lichte woning en daar past deze vloer perfect bij.”

 

Mooie esthetische combinatie

Op de bovenverdieping ligt wél een unikleur. “We hebben erover getwijfeld of we de vloer ook zouden laten aanbrengen in de douche,” aldus Stijn. “Het had wel gekund, want een gietvloer hoeft niet glad te zijn, maar vanuit ontwerptechnisch oogpunt hebben we er toch voor gekozen om een andere vloer in de douche te leggen. Die uitzondering zorgt voor een heel mooie esthetische combinatie en laat de strakke gietvloer  mooi tot zijn recht komen.”

Wil je graag meer informatie over deze Superbase vloer en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

EPI Superbase gietvloer in woning

^

Locatie

Haarsteeg

^

Systeem

EPI Superbase 600 NV

^

Kleur

EPI Grey Light

EPI Superbase Grey Light keuken tafel
EPI Superbase Grey Light bad
EPI Superbase Grey Light badkamer
EPI Superbase Grey Light dressoir
EPI Superbase Grey Light badkamer
EPI Superbase Grey Light vloer tegels
EPI Superbase Grey Light gang

Maak kennis met onze vloeren

Wilt u onze vloeren in het echt zien? We hebben verschillende mooie vloeren die uitermate geschikt zijn voor uw woning in onze “EPI Experience” showroom liggen. Als fabrikant hebben we alle kennis in huis om u persoonlijk advies op maat te geven. We openen onze deuren op afspraak.