Referentiecase – Woning Haarlem – Corestone Classic

Na twaalf jaar in Hoofddorp gewoond te hebben, was het voor Esther Dellenbag en haar man de hoogste tijd voor iets anders. “We hadden een geweldig huis, maar het is ons desondanks nooit gelukt om in Hoofddorp te aarden,” vertelt Esther openhartig. “Bij de zoektocht naar een nieuwe woning hebben we onszelf geen enkele restrictie opgelegd. We hebben een aantal huizen bekeken, maar het bleek lastig om iets te vinden waar ons hart echt sneller van ging kloppen.”

 

Voormalige balletstudio

“Tot we tijdens een Open-Huizen-Dag stuitten op een voormalige balletstudio in Haarlem.” Esther glimlacht. “Er was al zo’n 40 jaar niets aan gedaan, dus we zouden het pand volledig moeten strippen, maar daar keken we dwars doorheen. Dit was de woning die we wilden. Dit was de plek die we zochten. In mei 2018 hebben we het pand gekocht en daar hebben we geen moment spijt van gehad.”

 

Stoere vloer

“We wisten dat het veel werk zou zijn, maar daar hebben we niet echt tegen opgezien,” vervolgt Esther. “We vonden een goede architect en een aannemer waarmee we een fantastische klik hadden. Wat de vloer betreft wisten we al dat we een gietvloer wilden. In onze woning in Hoofddorp lag een gladde en zachte gietvloer. Voor dit huis gingen we op zoek naar een stoerdere vloer en zo kwamen we eigenlijk vrij snel terecht bij Corestone.”

 

De juiste kleur

Esther en haar man bezochten de EPI Experience showroom en raakten overtuigd. “Als we weten dat iets goed is, hoeven we niet verder te kijken,” beaamt Esther. “EPI bracht ons in contact met MC Floorstyling en die hebben ons fantastisch geholpen. We hebben een paar stalen bekeken in onze nieuwe woning en zijn uiteindelijk toch nog voor een andere tint gegaan die beter uitkwam bij de lichtinval en de andere kleuren van ons interieur.”

 

Lust voor het oog

Nadat alles in de woning was gedaan, werd de betonlook vloer aangebracht. “We hadden al onze intrek genomen op de eerste verdieping, dus we hebben alles kunnen meemaken,” vertelt Esther. “Met elke laag die werd aangebracht, werd ons huis een beetje mooier. In de hal hebben we de originele Granito vloer laten restaureren en daar sluit de Corestone Classic vloer prachtig op aan. De vloer is een lust voor het oog én voor onze voeten en maakt ons huis helemaal af.”

Wil u graag meer informatie over deze Corestone vloer en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

EPI Corestone Classic vloer in woning

^

Locatie

Haarlem

^

Systeem

EPI Corestone Classic

^

Kleur

EPI Grey Haze

Maak kennis met onze vloeren

Wil u onze vloeren in het echt zien? We hebben verschillende mooie vloeren die uitermate geschikt zijn voor uw woning in onze “EPI Experience” showroom liggen. Als fabrikant hebben we alle kennis in huis om u persoonlijk advies op maat te geven. We openen onze deuren op afspraak.