Referentiecase – Woning Capelle aan de Ijssel – Superbase

@stylynnterior EPI Superbase Vagabond woonkamer tafel

Sven en Lynn, begonnen in 2020 met de verbouwing van hun nieuwe huis in Capelle aan den IJssel. Samen met familie en vrienden werd eerst het hele huis gestript om deze vervolgens naar eigen smaak weer helemaal in te richten. Lynn, die een interieurblog bijhoudt (www.stylynnterior.com) weet wel hoe je een huis perfect moet inrichten en samen met Sven, die erg handig is, konden ze heel veel zelf doen.

 

Keuze voor een PU gietvloer

 “We wisten vrij snel dat we voor een PU (polyurethaan) gietvloer wilden gaan. In vergelijking met andere soorten vloeren is de PU gietvloer wat elastischer en dus minder scheurgevoelig en verkleurt weinig tot niet. Ook is de PU gietvloer geschikt voor vochtige ruimtes dus konden we deze ook in de badkamer nemen”

 

Naadloos en comfortabel

 Sven en Lynn kozen voor de kleur Vagabond, een effen licht grijze kleur. Deze hebben ze laten aanbrengen op de begane grond en in de badkamer. Wat ze tot nu toe fijn vinden aan de vloer is de uitstraling, dat hij hygiënisch is omdat je geen naden en voegen hebt en bovenal comfortabel aanvoelt doordat hij de vloerverwarming goed geleidt.

Wil je graag meer informatie over deze Superbase vloer en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

EPI Superbase gietvloer in woning

^

Locatie

Capelle aan de Ijssel

^

Systeem

EPI Superbase 600 NV

^

Kleur

EPI Vagabond

EPI Superbase kleur Fauzi
@stylynnterior EPI Superbase Vagabond keuken
@stylynnterior EPI Superbase Vagabond Badkamer vloer
@stylynnterior EPI Superbase Vagabond woonkamer

Maak kennis met onze vloeren

Wilt u onze vloeren in het echt zien? We hebben verschillende mooie vloeren die uitermate geschikt zijn voor uw woning in onze “EPI Experience” showroom liggen. Als fabrikant hebben we alle kennis in huis om u persoonlijk advies op maat te geven. We openen onze deuren op afspraak.