Referentiecase – Woning Bilthoven – Superbase

EPI Superbase White Sensation

Een mooie gietvloer is een sieraad in iedere woning. Of het nu gaat om een stijlvolle villa, een huiselijke jaren ’30 woning of een robuust gerenoveerde boerderij. Toen de bewoners van deze woning in Bilthoven bij vrienden een gietvloer zagen liggen, waren ze verkocht. Net als in hun vorige woning hebben ze weer gekozen voor een gietvloer. De bewoners zijn nog steeds enthousiast: “Al is dit al de tweede keer dat wij voor een gietvloer hebben gekozen, we zullen het de volgende keer zo weer doen!”

 

Een licht, strak en fris interieur
De eigenaren wilden een licht, strak en fris interieur creëren in hun nieuwe woning en kozen voor een witte EPI Superbase gietvloer. De witte vloer in de keuken combineert erg mooi met de houten vloer die in de aangrenzende werk- en zitkamer ligt. De bewoners: “De combinatie van de gietvloer en de houten vloeren zorgt ervoor dat het strakke design ook warm en comfortabel is.”

 

Extra hygiënisch
“We zijn ons er uiteraard bewust van dat je op een witte vloer elk vuiltje ziet,” vertellen de bewoners. “Gelukkig is de vloer erg makkelijk schoon te houden en is ook het onderhouden van de vloer prima te doen.” De gietvloeren van EPI zijn naadloos waardoor vocht, etensresten en viezigheid geen kans maken. Extra hygiënisch dus!

Wil je graag meer informatie over deze Superbase vloer en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

EPI Superbase gietvloer in villa

^

Locatie

Bilthoven

^

Systeem

EPI Superbase 600 NV

^

Kleur

EPI White Sensation

EPI Superbase White Sensation Kitchen
EPI Superbase White Sensation
EPI Superbase White Sensation Fireplace

Maak kennis met onze vloeren

Wilt u onze vloeren in het echt zien? We hebben verschillende mooie vloeren die uitermate geschikt zijn voor uw woning in onze “EPI Experience” showroom liggen. Als fabrikant hebben we alle kennis in huis om u persoonlijk advies op maat te geven. We openen onze deuren op afspraak.