Referentiecase – Woning Almere – Superbase

EPI Superbase kleur Fauzi woonkamer

Sinds een paar maanden is Olga de trotse eigenaresse van een penthouse in Almere. Het penthouse is gesitueerd op de elfde verdieping van een appartementencomplex en kijkt uit over het water met aan de ene kant Amsterdam en aan de andere kant het Gooi. De woning is ontworpen in overleg met een interieurstylist en een architect.

“We wilden een paar dingen aan de inrichting veranderen, dus zijn we eerst met de architect in gesprek gegaan,”  vertelt Olga. “Nadat we tevreden waren over de nieuwe indeling hebben we een interieurstylist in de arm genomen om te helpen bij de styling. Dat was zo’n leuk traject. Ik heb precies aangegeven welke kleuren ik mooi vind en daar is de stylist toen mee aan de slag gegaan.”

 

Enthousiast over gietvloeren

De vloer heeft Olga zelf uitgekozen. Ze vertelt: “De eigenaren van Karakter Vloeren in Naarden zijn goede bekenden van ons, dus zijn we bij hun in de showroom gaan kijken. We zijn zo enthousiast geraakt over de gietvloeren van EPI, dat we een informatieavond voor alle medebewoners van het appartementencomplex hebben georganiseerd. Karakter Vloeren heeft die avond van alles verteld en laten zien. Een paar buren hebben nu een klein beetje spijt van de vloer die zij gekozen hebben,” aldus Olga.

 

Mengen en aanbrengen

“Omdat we hebben gekozen voor een neutraal interieur, wilden we graag een vloer met een blendkleur, vervolgt Olga haar verhaal. “Ik ben aanwezig geweest bij het mengen en bij het aanbrengen van de eerste vierkante meters, zodat ik exact kon aangeven hoe ik de kleur wilde hebben. De vloer is precies geworden zoals we voor ogen hadden en we zijn er superblij mee. Iedereen die bij ons over de vloer komt, vind hem erg mooi. Ik heb nog niks negatiefs over de vloer gehoord!”

 

Naadloos en drempelvrij

Olga is bovendien blij dat ze de vloer door heeft laten lopen in de andere kamers en zelfs in de kasten. “Omdat de vloer overal is aangebracht, hebben we nergens storende naden of drempels. De vloer is eenvoudig schoon te maken en gemakkelijk te onderhouden. Ik zou zo weer kiezen voor een gietvloer ven EPI! Het is een gigantisch mooie en handige vloer en de combinatie met vloerverwarming maakt de vloer extra behaaglijk en comfortabel.”

Wil u graag meer informatie over deze Superbase vloer en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

EPI Superbase gietvloer in penthouse

^

Locatie

Almere

^

Systeem

EPI Superbase 600 NV

^

Kleur

EPI Fauzi

EPI Superbase kleur Fauzi
EPI Superbase kleur Fauzi
EPI Superbase kleur Fauzi eetkamer
EPI Superbase kleur Fauzi badkamer
EPI Superbase kleur Fauzi
EPI Superbase kleur Fauzi woonkamer
EPI Superbase kleur Fauzi slaapkamer

Maak kennis met onze vloeren

Wil u onze vloeren in het echt zien? We hebben verschillende mooie vloeren die uitermate geschikt zijn voor uw woning in onze “EPI Experience” showroom liggen. Als fabrikant hebben we alle kennis in huis om u persoonlijk advies op maat te geven. We openen onze deuren op afspraak. Klik hier om een afspraakverzoek in te dienen. U wordt aan de hand van de gegevens die u invult teruggebeld.