Referentiecase – Woning Oss – Corestone Classic

EPI Superbase Grey Light keuken

Een strakke, moderne vloer met een warme uitstraling. Dat is wat Robbert en Lindy uit Oss zochten voor hun uitgebouwde nieuwbouwwoning. “We zijn een gezin met jonge kinderen. De vloer moet makkelijk te onderhouden zijn én tegen een stootje kunnen zodat we zorgeloos op de vloer kunnen leven”, vertelt Lindy. Met dit eisenpakket zijn we vervolgens op zoek gegaan naar een bedrijf dat ons kon helpen met onze woonwensen.

Oneindig veel keuzemogelijkheden

Robbert en Lindy vonden het lastig om een keuze te maken. “De vloerkeuze bepaalt de uitstraling van de woning. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Gelukkig heeft showroomadviseur Roos van EPI ons voorzien van het juiste advies zodat we een goede keuze konden maken. In de showroom liggen verschillende gietvloeren opgesteld zodat u visueel een beter beeld krijgt. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de EPI Corestone Classic, Full Taupe. Kenmerkend is de betonlook dat voor een tijdloos design zorgt en een levensduur heeft van ruim 30 jaar. Perfect als u in de loop der jaren nog iets aan uw interieur wilt veranderen.”

Gemak en onderhoud

De Corestone Classic vloer is geheel naadloos en heeft de eigenschappen van een gietvloer. Hierdoor is de vloer zeer robuust en kan hij goed tegen een stootje. De vloer is heerlijk om overheen te lopen en past zich aan de omgevingswarmte aan. ’s Winters voelt de vloer warm aan de voeten aan en in de zomer geeft hij een verkoelend effect. De vloer is slijtvast, vloeistofdicht en daardoor makkelijker te reinigen. Ideaal voor drukke gezinnen.

We zijn erg blij hoe Roos van EPI ons geholpen heeft. Het eindresultaat mag er zeker zijn en we hopen nog lang te mogen genieten.

Scroll naar beneden om het eindresultaat te zien!

^

Project

EPI Corestone Classic gietvloer in woning

^

Locatie

Oss

^

Systeem

EPI Corestone Classic

^

Kleur

EPI Full Taupe

EPI Superbase Grey Light keuken tafel
EPI Superbase Grey Light bad
EPI Superbase Grey Light badkamer
EPI Superbase Grey Light dressoir
EPI Superbase Grey Light badkamer
EPI Superbase Grey Light vloer tegels