Referentiecase – Woning Hardenberg – Gusto

EPI Superbase Autumn Kitchen

Mieke en Daan uit het Overijsselse Hardenberg kwamen naar de EPI Experience in Houten om inspiratie op te doen voor hun vrijstaande woning. Tijdens hun zoektocht naar de ideale gietvloer heeft EPI geholpen met de kleurkeuze. “Mijn man en ik waren er al uit welke vloer het moest worden. We wilden iets met steentjes en schelpjes. Daarnaast hebben we ook een oud gedeelte in de woning en dat moest er ook bij passen. Middels een moodboard van materialen, structuren en kleuren zijn we op de EPI Gusto Fennai  vloer uitgekomen,” vertelt Mieke.

 

Ruime woonkamer

Op de benedenverdieping ligt de Gusto vloer. De gietvloer heeft een lichte kleur en dat geeft een ruimtelijk effect. In combinatie met de vloerverwarming voelt de gietvloer extra comfortabel aan. Ideaal om na een drukke winterdag bij te komen.

 

Sfeervolle badkamer

Gietvloeren zijn uitermate geschikt als badkamervloer. Door de waterafstotende en naadloze eigenschappen hebben vocht en vuil geen kans op hechting. De badkamer in Hardenberg is voorzien van dezelfde Gusto gietvloer. De geplaatste douchegoot geeft de badkamer een chique uitstraling.

 

Eindresultaat

“We zijn ontzettend blij met de vloer. Ik was op het begin wel een beetje huiverig over hoe het in de praktijk zou uitpakken. Maar het onderhoud is eenvoudig, de vloer is makkelijk schoon te maken en we zien er praktisch geen vuil op. Ik hoop er nog jaren plezier van te hebben.“

Wil u graag meer informatie over deze Gusto vloer en alle mogelijkheden? Download dan onze brochure!

^

Project

EPI Gusto gietvloer in woning

^

Locatie

Hardenberg

^

Systeem

EPI Gusto microterrazzo

^

Kleur

EPI Gusto Fennai

EPI Superbase Autumn Dining room
EPI Superbase Autumn Livingroom
EPI Superbase Autumn Bedroom
EPI Superbase Autumn wastafel
EPI Superbase Autumn Stairs
EPI Superbase Autumn Kitchen