Laat je inspireren

Onze kleuren

We helpen je graag de kleur te kiezen die bij jouw interieur stijl past. Hiervoor hebben we de EPI Colour Collection ontwikkeld: een mooi palet van Solid en Blend kleuren. Een Solid kleur bestaat uit één uni kleur voor een strakke uitstraling. Een Blend kleur is een mix van twee kleuren voor een natuurlijke vleug.
De kleuren kunnen er op een beeldscherm anders uitzien dan de kleur van een daadwerkelijke vloer. We adviseren daarom altijd om voor kleurbepaling ook een showroom te bezoeken.

Kleuren bekijken >

Referenties

Laat je inspireren door enkele van de prachtige vloeren die we bij anderen hebben mogen maken. Van knusse gezinswoningen tot strakke design villa’s, de vloeren van EPI zijn voor elk interieur de perfecte basis.

Bekijk de referenties >

EPI Corestone Nature kleuren

EPI Trends

In onze blog delen we trends die we signaleren, kennis, ervaringen en nieuws. We vertellen meer over de toepassingen van onze vloeren in verschillende situaties en geven kijkjes achter de schermen van EPI.  

Alle trends lezen >

Wall of EPI

Op Instagram plaatsen we regelmatig berichten ter inspiratie, volg ons op @epi_vloeren of gebruik de hashtag #epifloor. Klik hier om alle berichten bij elkaar te zien. Vind je het leuk om te zien hoe de vloeren gemaakt worden, kijk dan eens op @epi_projects. 

Wall of EPI bekijken >

EPI x Pinterest

Als je naar inspiratie zoekt kan je uren op Pinterest struinen.  Volg ons op @epinetherlands dan zie je onze mooiste projecten voorbij komen. Stel jouw moodboard samen op Pinterest en deel hem met ons. Zo zijn we nog beter voorbereid op jouw komst naar de EPI Experience. 

EPI x Pinterest bekijken >