Superbase

De EPI Superbase gietvloer combineert een stijlvol uiterlijk met bewezen duurzaamheid. Deze vloer biedt een veerkrachtige en naadloze oplossing voor zowel woning als appartement. In tegenstelling tot de meer traditionele vloermaterialen zijn de Superbase gietvloeren bijzonder warm, comfortabel en bovendien gemakkelijk te onderhouden.

Corestone Nature

Onze nieuwste innovatie: een krachtige en sterke vloer met de levendige en natuurlijke looks van een ‘cement’ vloer. Ontwikkeld met de beste eigenschappen van een gietvloer, waardoor Corestone Nature niet uit zichzelf scheurt, en vloeistofdicht is!

Corestone Classic

Corestone Classic is een hoogwaardige wand- en vloerafwerking. Corestone Classic heeft een industriële, robuuste uitstraling. Corestone bevat geen cement en geen water. Hierdoor ontstaan geen krimpscheuren. Het is vele malen robuuster dan leefbeton, woonbeton, betonciré en andere cementgebonden designbetonproducten.

Gusto & Rocca

EPI Gusto en Rocca vloeren hebben de authentieke uitstraling van een Terrazzo vloer. Heeft u een klassieke of juist moderne stijl? Doordat er verschillende materialen en kleuren worden gemengd krijgt u een unieke vloer die perfect aansluit bij uw wensen.

EPI Design vloeren

EPI design gietvloeren vormen een stijlvolle basis voor je interieur. Dankzij het naadloze oppervlak van een gietvloer kan vuil niet aan de vloer hechten. Even een dweil erover en de vloer is weer schoon. Bovendien voelen EPI design gietvloeren niet koud aan. In combinatie met vloerverwarming is een EPI vloer helemaal een genot om met blote voeten overheen te lopen. Naast mooi, gemakkelijk in onderhoud en comfortabel zijn onze vloeren ook vrij van schadelijke stoffen. Dat is wel zo goed voor het milieu.

Benieuwd welke vloer bij u past? Vul onze keuzehulp in

Invullen >

Waarom een vloer van EPI?

Design vloeren van EPI zijn een lust voor het oog en een genot om op te lopen. Daarom is het niet vreemd dat steeds meer huizenbezitters kiezen voor de kunststof gietvloeren van EPI. Naast het esthetische aspect en het feit dat u met deze design vloeren eindeloos kunt combineren geven vaak ook praktische overwegingen de doorslag.

Kunststof gietvloeren zijn naadloos, eenvoudig schoon te houden en een perfecte oplossing in combinatie met vloerverwarming of warmtepomp. Ook zijn kunststof gietvloeren prima aan te brengen over bestaande vloeren. Of u nu uit bent op een ambachtelijke look, een industriële aanblik of een kleurrijk geheel; de keuze voor een kunststof gietvloer van EPI maakt het mogelijk.

Maak kennis met onze vloeren

In onze toonzaal in Zedelgem worden onze vloeren met liefde tentoongesteld. Hier vindt u meer dan 700m2 aan design vloeren, die wij u graag op afspraak willen laten zien. Klik op onderstaande knop om naar het afspraak formulier te gaan. U wordt dan teruggebeld om een afspraak in te plannen. 

Wie is EPI? Over ons

EPI is een onafhankelijk familiebedrijf en we zijn er trots op dat we vrij zijn in alle keuzes die we maken. We werken al meer dan 30 jaar met hart en ziel aan het ontwikkelen en ontwerpen van eersteklas kunststof gietvloeren. Die passie resulteert keer op keer in sensationele vloerproducten en opzienbarende projecten.

Gespecialiseerde applicateurs
Bij EPI maken we vloeren. We leggen ze niet. Dit vertrouwen we toe aan ons wereldwijde netwerk van gespecialiseerde applicatiebedrijven. Onze partners hebben zonder uitzondering liefde voor hun vak en oog voor detail. Kiest u voor een EPI-vloer, dan brengen we u graag in contact met een gespecialiseerde applicateur bij u in de buurt.

Alleen het beste is goed genoeg
Bij ons staan innovatie en onderzoek voorop. Alleen het beste is goed genoeg. Als fabrikant, leverancier én distributeur hebben we de gehele productieketen in eigen beheer. Daarom kunnen we de kwaliteit van de vloeren die we leveren volledig garanderen.

Bang voor krassen?

Krassen lijken onvermijdelijk als u kinderen en huisdieren in huis hebt. Wat kan u doen om uw vloer tegen krassen te beschermen? Bescherm uw vloer met onze speciale coating en verminder de kans op krassen met factor 3!

Scheuren verleden tijd

Veel mensen kiezen voor een gietvloer vanwege zijn stijlvolle uiterlijk en de comfortabele eigenschappen. Aan zo’n blikvanger mag natuurlijk niets mankeren. Daarom ontwikkelden wij de EPI Superbase gietvloer met een speciaal scheuroverbruggend membrane. Dit membrane vangt 99% van alle scheuren op, dus met deze oplossing kiest u voor zekerheid.

Verminder contactgeluid aanzienlijk

Vooral bij appartementen worden eisen gesteld aan de hoeveelheid contactgeluid van een vloer. Combineer de Superbase gietvloer met het EPI Membrane en reduceer contactgeluid met 15 dB. Zo voldoet uw appartement aan de Europese norm.

Bent u op zoek naar inspiratie?

Bekijk onze referenties >