Gusto & Rocca

EPI Gusto en Rocca vloeren hebben de authentieke uitstraling van een Terrazzo vloer. Heeft u een klassieke of juist moderne stijl? Doordat er verschillende materialen en kleuren worden gemengd krijgt u een unieke vloer die perfect aansluit bij uw wensen.

EPI Gusto, de klassieke terrazzo look

Liefhebbers van de klassieke terrazzo look komen ruimschoots aan hun trekken met de EPI Gusto vloer.  Deze vloer combineert de praktische eigenschappen van de gietvloer met de prachtige look van een terrazzo vloer. De EPI Gusto vloer heeft één kleur als basis waar fijne  gekleurde granulaatkorrels aan toegevoegd worden wat een unieke terrazzo uitstraling geeft. 

De vloer voelt comfortabel aan, dempt contactgeluid en is verkrijgbaar in diverse akoestische varianten. 

EPI Rocca, een blend basis met terrazzo look 

Voor een stoerdere terrazzo look kiest u de EPI Rocca. Deze vloer heeft een zogenaamde blend, een mix van twee kleuren, als basis waar fijne gekleurde korrels aan toegevoegd worden. De unieke combinatie van blend kleur en fijne gekleurde korrels maakt dat u wat minder snel vuil op de vloer ziet. Uiteraard is de vloer makkelijk schoon te maken doordat hij naadloos en glad is. 

Ook deze comfortabele vloer dempt contactgeluid en is verkrijgbaar in diverse akoestische varianten. 

Maak kennis met onze vloeren

In onze toonzaal in Zedelgem worden onze vloeren met liefde tentoongesteld. Hier vindt u meer dan 700m2 aan design vloeren, die wij u graag op afspraak laten zien. Klik op onderstaande knop om naar het afspraak formulier te gaan. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld om een afspraak in te plannen. 

Unieke eigenschappen

  • Naadloos
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Goed te reinigen en de vloer vergt nauwelijks onderhoud
  • Blijvend elastisch, daardoor scheurt de vloer niet of nauwelijks
  • UV stabiel, dus niet verkleurend
  • Aan te brengen over bestaande (tegel)vloeren
EPI Gusto Terrazzo vloer

Laat u inspireren

EPI Corestone Cat

Sterk en slijtvast

Comfort en sterkte gaan niet altijd samen. Het is ons R&D team echter gelukt om een vloer te
ontwikkelen die zowel comfortabel is, als zeer sterk en slijtvast. De vloer is bestand tegen vele vormen van belasting en UV-stabiel, waardoor er dus geen verkleuring optreedt door zonlicht of gewoon daglicht. Van een EPI Gusto of Rocca vloer kunt u gegarandeerd jarenlang genieten!

EPI Gusto en Rocca vloeren hebben de authentieke uitstraling van een klassieke harde Terrazzo vloer. Heeft u een landelijke of juist moderne stijl, of combineert u graag stijlen? Doordat er verschillende materialen en kleuren worden gemengd krijgt u een unieke vloer die perfect aansluit bij uw wensen.

Bang voor krassen?

Krassen lijken onvermijdelijk als u kinderen en huisdieren in huis hebt. Wat kan u doen om uw vloer tegen krassen te beschermen? Bescherm uw vloer met onze speciale coating en verminder de kans op krassen met factor 3!

Scheuren verleden tijd

Veel mensen kiezen voor een gietvloer vanwege zijn stijlvolle uiterlijk en de comfortabele eigenschappen. Aan zo’n blikvanger mag natuurlijk niets mankeren. Daarom ontwikkelden wij de EPI Superbase gietvloer met een speciaal scheuroverbruggend membrane. Dit membrane vangt 99% van alle scheuren op, dus met deze oplossing kiest u voor zekerheid.

Verminder contactgeluid aanzienlijk

Vooral bij appartementen worden eisen gesteld aan de hoeveelheid contactgeluid van een vloer. Combineer de Superbase gietvloer met het EPI Membrane en reduceer contactgeluid met 15 dB. Zo voldoet uw appartement aan de Europese norm.