Superbase gietvloer

Gaat u investeren in een kunststofgietvloer, dan gaat u niet voor de eerste de beste design gietvloer. Bent u op zoek naar een hoogwaardige vloer die zijn gelijke niet kent, dan is de EPI Superbase gietvloer dé vloer voor u. Supersterk én comfortabel en daarmee ideaal voor uw woning of appartement.

Bekijk onze gietvloeren zelf

Wil u de EPI Superbase gietvloer zelf zien en ervaren?
Maak een afspraak in een van onze toonzalen.
Hier ziet u de gietvloeren op grotere oppervlakken en krijgt u advies op maat.

Kleuren keuze

Bekijk de vele kleurmogelijkheden die onze gietvloeren bieden.
Of u nu van Scandinavian clean, natural neutrals of industrial cool gaat. Het kan allemaal.

Stijlvol en duurzaam

De EPI Superbase gietvloer vormt een stijlvolle basis voor ieder interieur. Dankzij het naadloze oppervlak kan vuil niet aan de vloer hechten. In combinatie met vloerverwarming is een EPI vloer helemaal een genot om overheen te lopen. Naast mooi, gemakkelijk in onderhoud en comfortabel zijn onze vloeren ook vrij van schadelijke stoffen. Dat is wel zo goed voor het milieu. Van een EPI Superbase gietvloer heeft u jarenlang plezier met een gemiddelde onovertroffen levensduur van veertig jaar.

Het naadloze oppervlak van de EPI Superbase gietvloer geeft hem een strak en glad uiterlijk. Uitgevoerd in solid (één kleur) is het een perfect canvas om uw meubels te laten stralen. Of kiest u voor een blend, met de unieke vleug die de ambachtsman aanbrengt door het mengen van de kleuren.  Kies bijvoorbeeld voor een betonlook in grijze tinten. Voor een meer beachy, natuurlijke look werkt u met beige tinten. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Wij helpen u graag de gietvloer kleur kiezen die bij uw woning past.

EPI Superbase Grey Light keuken tafel

Maak kennis met onze vloeren

In onze toonzaal in Zedelgem worden onze vloeren met liefde tentoongesteld. Hier vindt u meer dan 700m2 aan design vloeren, die wij u graag op afspraak laten zien. Klik op onderstaande knop om naar het afspraak formulier te gaan. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld om een afspraak in te plannen. 

Unieke eigenschappen

 • Naadloos
 • Slijtvast
 • Vloeistofdicht
 • Al in 3 dagen aan te brengen
 • Goed te reinigen en onderhouden
 • Toepasbaar in natte ruimten
 • Aan te brengen over bestaande (tegel)vloeren
 • Zeer lange levensduur
 • Geschikt als afwerking over vloerverwarming
 • Verhoogde scheuroverbrugging
 • Tot 20 dB contactgeluidreductie

Laat u inspireren

EPI Corestone Cat

Onovertroffen levensduur

Van een EPI Superbase gietvloer heeft u jarenlang plezier. Dit hoogwaardige vloersysteem vergeelt of verkleurt niet door zonlicht. De gekozen kleur blijft daarom goed behouden.

De EPI Superbase gietvloer is op zichzelf al heel comfortabel. De vloer voelt zacht en warm aan en is – helemaal in combinatie met vloerverwarming – heerlijk om overheen te lopen. Wilt u het comfort verder verhogen, dan is het mogelijk om een extra dempingslaag aan te brengen. Deze laag voorziet in een extra geluidsreductie en zorgt ervoor dat de – toch al minimale – kans op scheuren nog verder wordt teruggedrongen.

Scheuren verleden tijd

Veel mensen kiezen voor een gietvloer vanwege zijn stijlvolle uiterlijk en de comfortabele eigenschappen. Aan zo’n blikvanger mag natuurlijk niets mankeren. Daarom ontwikkelden wij de EPI Superbase gietvloer met een speciaal scheuroverbruggend membrane. Dit membrane vangt 99% van alle scheuren op, dus met deze oplossing kiest u voor zekerheid.

Verminder contactgeluid aanzienlijk

Vooral bij appartementen worden eisen gesteld aan de hoeveelheid contactgeluid van een vloer. Combineer de Superbase gietvloer met het EPI Membrane en reduceer contactgeluid met 15 dB. Zo voldoet uw appartement aan de Europese norm.

Bent u op zoek naar inspiratie?

Bekijk onze referenties >