Insta Wall of EPI

De mooiste posts op Instagram vindt u hier #epifloor, #epi_projects

Wist je dat een gietvloer over het algemeen duurzamer is dan vele andere vloersystemen?

Een gietvloer gaat gemiddeld namelijk 35 jaar mee: veel langer dan laminaat of PVC-vloeren!

Met het oog op de stijgende energieprijzen is het ook nog eens goed om te weten dat onze gietvloeren door hun dunne laag snel op temperatuur zijn en energiezuiniger werken. De vloer neemt namelijk omgevingswarmte op! 🌡️

Doordat de vloer zich aanpast op de omgeving zul je tijdens de zomerdagen juist weer genieten van het verkoelende effect!

#EPI #EPIGroup #gietvloeren #duurzaam #designvloeren
...

11 0

Ben jij benieuwd wat een EPI vloer kost en zou je van ons graag een prijsindicatie willen ontvangen? 💳

Vul dan de prijsindicatie op de website in! Onze medewerkers gaan voor je aan de slag en sturen je zo snel mogelijk een indicatie toe.

#EPI #EPIGroup #gietvloeren #contact #advies #prijsindicatie
...

13 0

De kleur van je vloer is een belangrijke factor voor de sfeer van je interieur. Ga je voor een solid (één keur) of blend (mix van twee kleuren), licht, donker, terrazzo, betonlook of glad? We schreven een blog om je te helpen kiezen: Link in de bio

#blendvloer #gietvloerbetonlook #gietvloerinspiratie #epifloors #epibelgium #epidanmark #epidanmarkpartner
...

9 0

VACATURE: Showroomadviseur ✨

Heb je gevoel voor stijl en interieur? En ben je op de hoogte van de laatste woontrends? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een showroomadviseur voor onze EPI Experience showroom in Houten. Je gaat mensen helpen bij het kiezen voor een van onze prachtige vloeren. Je inventariseert de wensen van de klant, geeft het beste advies en doet de klant een voorstel.

Reageren op deze vacature? Bekijk de link in de bio! ✅

#EPI #designfloors #careers #werken #vacature #interieur #advies #gietvloeren #stijl #newjobs
...

20 0

Ontdek de wereld van gietvloeren en krijg een binnenkijkje in verschillende badkamers, slaapkamers en complete woningen!

Bekijk wat voor projecten wij hebben mogen uitvoeren voor uiteenlopende klanten en kom erachter welke vloer bij jouw stijl en wensen past.

Heb jij onze pins al opgeslagen op jouw inspiratiebord? 📌

#EPI #EPIGroup #gietvloeren #pinterest #inspiratie #prikbord
...

7 0

In de serie "Over de vloer bij..." kijken we binnen bij huiseigenaren met een EPI gietvloer.

In deze video zie je Mark en Anoek, zij zochten een geschikte gietvloer voor hun nieuwbouwwoning in Vianen.
Het stel wilde graag een gietvloer in de woonkamer en keuken die paste bij het door hen zelf samengestelde interieur.

De rode draad was daarbij dat het interieur ‘zon, zee en strand’ ademde. Door het gebruik van lichte tinten zie je die sfeer mooi terugkomen. De vloer is daarbij een prachtige verbinder.

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk deze en andere referentievideo's.

#gietvloeren #vianen #epi #superbase #samenwonen #interieur #beach
...

9 0

Het ontwerp van het “Family Kitchen & Shop” restaurant in the Royal Botanical Gardens KEW in Londen is geïnspireerd door planten uit de botanische tuinen en Sjakie en de Chocoladefabriek. De kleurrijke vloer is gemaakt door @wethinkresin met de EPI Superbase gietvloer. Foto van Andrew Meredith Laat je inspireren op onze site door deze en andere referenties
#epi_projects #epidanmark #epidanmarkpartner #epibelgium
...

7 0

Een kunststof gietvloer is een aanzienlijke investering. Bij EPI begrijpen we dat je je goed wil inlezen en voorbereiden voordat je een vloer in jouw huis laat installeren!

Lees daarom onderstaande link, met meer informatie over de uitgangspunten en voorbereidingen voor de installatie goed door.

Heb je vragen over het installatieproces? Neem dan vooral contact met ons op!

#EPI #EPIGroup #gietvloeren #investering #installatie #aanleg #instructie #stappenplan
...

28 0

Bij EPI werken we al meer dan 30 jaar met hart en ziel aan het ontwikkelen en ontwerpen van eersteklas kunststof gietvloeren. Die passie leidt keer op keer tot sensationele vloerproducten en opzienbare projecten.

Wanneer mogen we jouw droomvloer realiseren? 🤩

#EPI #EPIGroup #gietvloeren #duurzaam #overons #projecten
...

21 0

Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor een blijvend mooie, hoogwaardige en veilige EPI-gietvloer.

Zelf kun je preventieve maatregelen nemen om je vloer zo lang mogelijk te beschermen. Let er bijvoorbeeld op dat er geen natte spullen en vochthoudende voorwerpen zoals hout, rubber en leer op de vloer worden geplaatst.

Ook is het goed om de vloer regelmatig te controleren op vlekken van bepaalde stoffen, zoals alcohol of sauzen. Op deze manier kan je de vlekken nog op tijd verwijderen! 🦠

Hoe houd jij jouw vloer schoon?

#EPI #EPIGroup #gietvloeren #duurzaam #preventie #designvloer
...

12 0

ᴏᴠᴇʀ ᴅᴇ ᴠʟᴏᴇʀ ʙɪᴊ... ᴇʟᴇᴋᴛʀᴏɴɪᴄᴀᴡɪɴᴋᴇʟ ʟᴜɴᴇɴʙᴜʀɢ

In de serie "Over de vloer bij..." kijken we binnen bij huis- en bedrijfseigenaren met een EPI gietvloer. In deze video vertelt Robert van den Hanenberg van elektronicawinkel Lunenburg over de Superbase vloer die in twee kleuren in hun nieuw gebouwde winkel ligt.

Benieuwd naar de referentiefoto's? Bekijk ze hier: https://lnkd.in/eCpEVxry

#EPIGroup #gietvloeren #designvloeren #epifloor #superbase #blend #elektronicazaak #familliebedrijf
...

12 0

De vraag naar duurzame oplossingen om ons huis in te richten groeit met de dag!

Kiezen voor een solide gietvloer die jaren meegaat, is een investering voor de toekomst, ook als je huisdieren hebt. Onze gietvloeren zijn namelijk ontzettend duurzaam! Ze zijn onderhoudsvriendelijk, tijdloos en comfortabel en passen bij iedere levensfase en woonstijl.

Geen zorgen dus om eventuele krassen of vieze poten op de vloer van jouw viervoeter!

#EPI #EPIGroup #PU #gietvloer #duurzaamheid #huisdieren #slijtvast #krasvast
...

18 0

De hoge slipweerstand en uitstekende slijtvastheid maken de EPI-sportvloeren tot de uitstekende keuze voor veel sporters!

Vanwege de duurzaamheid en elastische eigenschappen kunnen de vloeren worden gebruikt voor alle soorten sporten in alle mogelijke klimaten.

Wil je graag meer informatie over onze service? Als fabrikant hebben wij alle kennis in huis om je persoonlijk advies op maat te geven. Neem vooral contact met ons op via de link in de bio!

#EPI #EPIGroup #PU #zakelijk #sportvloeren #duurzaamheid #designvloeren
...

15 0

Dit is de Superbase gietvloer van Sven en Lynn! 🤩

Zij hebben gekozen voor de kleur Vagabond, een effen lichtgrijze kleur. Deze hebben ze laten aanbrengen op de begane grond en in de badkamer.

‘We wisten vrij snel dat we voor een PU gietvloer wilden gaan. In vergelijking met andere soorten vloeren is deze wat elastischer en dus minder scheurgevoelig. Ook is de PU gietvloer geschikt voor vochtige ruimtes, waardoor we deze ook in de badkamer konden nemen.’

Benieuwd hoe deze vloer in de rest van de ruimtes staat? Neem snel een kijkje op onze website, link in bio!

#EPI #EPIGroup #PU #gietvloer #vagabond #Superbase #referentie #duurzaamheid #krasvast
...

12 0

ᴄᴏʀᴇꜱᴛᴏɴᴇ ɴᴀᴛᴜʀᴇ ᴠʟᴏᴇʀ ɪɴ ʜᴀꜱꜱᴇʟᴛ

Familie Van den Bosch uit Hasselt zocht een betonlook vloer met een robuuste en ambachtelijke uitstraling. De vloer moest geschikt zijn voor spelende kinderen en makkelijk te onderhouden zijn. Na een zoektocht kwamen zij uit bij de Corestone Nature.

Benieuwd naar het verloop van hun zoektocht en het eindresultaat? Bekijk de referentievideo en de foto's op onze website:

https://lnkd.in/eB6cFn5z

#EPIGroup #gietvloeren #designvloeren #interior #epifloor #interieur #corestonenature #betonlook
...

11 0

Voor Mieke & Daan uit Lutten hebben we kort geleden een Gusto gietvloer aangelegd.

De keuze is gevallen op de Gusto Fino, een micro terrazzo vloer op basis van PU. Daan wilde graag een normale gietvloer, maar Mieke vond dit te saai. Daarom hebben ze gekozen voor een gietvloer wat meer design geeft aan de woonruimte.

“We hebben voor EPI gekozen omdat we toch zochten op een erg specifieke vloer, toen we via internet foto’s vonden van de Gusto vloeren sprak dat ons erg aan en hebben we direct een afspraak gemaakt.”

#EPIGroup #cases #lutten #gietvloer #EPI #Gusto #Fino #Hardenberg #terrazzo
...

25 1

Voor het prijswinnende project The Gasholders heeft EPI voor de meeste appartementen een Superbase vloer geleverd.

Omdat elk appartement een eigen look & feel heeft met unieke details, past de EPI Superbase gietvloer zich moeiteloos aan aan de verschillende stijlen!

Meer weten over de Superbase vloer en alle mogelijkheden? Klik dan op de link in onze bio!

#EPIGroup #cases #designvloeren #gietvloer #EPI #superbase #TheGasholders #London #Kingscross
...

17 0

Met Pasen staat gezelligheid centraal. 🐣 Samen met vrienden of famillie aan de Paasbrunch of extra tijd doorbrengen met je viervoeter. 🐈 Een EPI gietvloer is geschikt voor iedere gelegenheid en interieur.

Welke vloer past het best bij jouw wensen en interieur? 🏡 Doe de keuzehulp hier: https://nl.epifloors.com/c/keuzehulp/

#gietvloeren #flooring #resinflooring #industrialflooring #sportsflooring #designflooring #easter #pasen
...

14 0

EPI is allround producent en –leverancier van alle denkbare designvloeren. Zo leveren wij niet alleen voor woningen, maar ook voor kantoren, restaurants, winkels en scholen.

We houden het gehele project strak in de hand. We selecteren de duurzaamste grondstoffen en onderwerpen alle materialen die bij ons binnenkomen aan een strenge ingangscontrole. Ook daarna letten we goed op! Dat kan, omdat we fabrikant, leverancier en distributeur zijn.

#EPIGroup #fabrikant #designvloeren #gietvloer #epifloor #leverancier #duurzaamheid
...

24 0

Onze gietvloeren zijn echte eyecatchers in jouw woning. Maar hoe kom je er nu achter welke gietvloer bij jouw stijl en interieur past? Bij EPI hebben wij daar dé oplossing voor! Met onze test kom je er in drie stappen achter welke gietvloer bij jouw stijl past! Ideaal toch? Vul de keuzehulp in via de link in de bio!

#EPIGroup #keuzehulp #designvloeren #gietvloer #epifloor #eyecatcher #stijlvollevloer
...

11 0