Corestone Nature

We zijn uitermate trots op onze meest recente innovatie: “EPI Corestone Nature”. Dit product is ontwikkeld vanuit onze passie om prachtige designproducten te creëren voor iedereen. Het is een chique en krachtig vloersysteem met de look en feel van onze andere Corestone vloer Corestone Classic, en is verkrijgbaar in ca. 26 kleuren.

Thuis in elk interieur

In een wereld waar duurzaamheid vanzelfsprekend is en design steeds belangrijker wordt, hebben wij een product ontwikkeld met de natuurlijke uitstraling en structuur van beton én sterke eigenschappen.

Van een EPI Corestone Nature vloer heeft u jarenlang plezier met een gemiddeld onovertroffen levensduur van veertig jaar.

De vloer is eenvoudig schoon te houden, nagenoeg onderhoudsvrij en kan perfect worden aangebracht in combinatie met vloerverwarming of over bestaande vloeren.

Maak kennis met onze vloeren

In onze toonzaal in Zedelgem worden onze vloeren met liefde tentoongesteld. Hier vindt u meer dan 700m2 aan design vloeren, die wij u graag op afspraak laten zien. Klik op onderstaande knop om naar het afspraak formulier te gaan. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld om een afspraak in te plannen. 

Unieke eigenschappen

  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Naadloos
  • Slijtvast
  • Standaard in 5 á 6 dagen aan te brengen
  • Goed te reinigen en onderhouden
  • Toepasbaar in natte ruimten
  • Aan te brengen over tegelvloeren (1 dag extra)
  • Zeer lange levensduur
  • Geschikt als afwerking over vloerverwarming

Laat u inspireren

EPI Corestone Cat

Natuurlijk stoer

Corestone Nature is een natuurlijk design product dat tegen een stootje kan en zich thuis voelt in elk interieur. Of het nu gaat om de ruimtes in een woning, een winkel, een kantoor of een showroom, met Corestone Nature zijn de mogelijkheden eindeloos. De producten zijn in vele tinten verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een solid kleur of een blendversie. De unieke eigenschappen en overtuigende voordelen maken dit systeem trendy en familyproof en tegelijkertijd sfeervol en puur. 

Bang voor krassen?

Krassen lijken onvermijdelijk als u kinderen en huisdieren in huis hebt. Wat kan u doen om uw vloer tegen krassen te beschermen? Bescherm uw vloer met onze speciale coating en verminder de kans op krassen met factor 3!

Scheuren verleden tijd

Veel mensen kiezen voor een gietvloer vanwege zijn stijlvolle uiterlijk en de comfortabele eigenschappen. Aan zo’n blikvanger mag natuurlijk niets mankeren. Daarom ontwikkelden wij de EPI Superbase gietvloer met een speciaal scheuroverbruggend membrane. Dit membrane vangt 99% van alle scheuren op, dus met deze oplossing kiest u voor zekerheid.

Verminder contactgeluid aanzienlijk

Vooral bij appartementen worden eisen gesteld aan de hoeveelheid contactgeluid van een vloer. Combineer de Superbase gietvloer met het EPI Membrane en reduceer contactgeluid met 15 dB. Zo voldoet uw appartement aan de Europese norm.