Corestone Classic

We leven in een wereld leven waarin duurzaamheid vanzelfsprekend is en design steeds belangrijker wordt. Om dit ook tot uiting te kunnen laten komen in de vloeren en wanden van bijvoorbeeld een woning, ontwikkelden we een ijzersterk product met de natuurlijke uitstraling en structuur van beton: Corestone Classic.

Krimpvrije betonlook vloer

Corestone Classic is een hoogwaardige wand- en vloerafwerking met een keur aan overtuigende eigenschappen. Het product is beduidend sterker dan de meeste andere cementgebonden betonlook-producten, is krimpvrij en kan over bestaande tegels worden aangebracht.

Corestone bevat geen cement en geen water. Hierdoor ontstaan geen krimpscheuren. Verder is Corestone Classic met zijn industriële uitstraling vele malen robuuster dan leefbeton, woonbeton, betonciré en andere cementgebonden designbetonproducten.

Maak kennis met onze vloeren

In onze toonzaal in Zedelgem worden onze vloeren met liefde tentoongesteld. Hier vindt u meer dan 700m2 aan design vloeren, die wij u graag op afspraak laten zien. Klik op onderstaande knop om naar het afspraak formulier te gaan. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld om een afspraak in te plannen. 

Unieke eigenschappen

  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Krimpvrij, dus geen scheuren
  • Slijtvast
  • Geschikt voor vloeren en wanden
  • Aan te brengen over bestaande stabiele ondergrond: geen sloopkosten
  • Geschikt als afwerking over vloerverwarming
  • Makkelijk te onderhouden en goed schoon te maken
  • Zeer lange levensduur

Laat u inspireren

EPI Corestone Cat

Overtuigend karakteristiek

Corestone Classic is geschikt voor oneindig veel toepassingen. Het komt uitstekend tot zijn recht in woningen, retailomgevingen, showrooms en kantoorpanden. Het product kan worden aangebracht op vloeren en wanden in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het is met recht een natuurlijk designproduct en dat zich thuis voelt in alle denkbare interieurs en designstijlen. 

Corestone Classic is in vele aardetinten verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een solid kleur of een blendversie. De unieke eigenschappen en overtuigende voordelen maken dit systeem trendy en familyproof en tegelijkertijd sfeervol en puur. 

Bang voor krassen?

Krassen lijken onvermijdelijk als u kinderen en huisdieren in huis hebt. Wat kan u doen om uw vloer tegen krassen te beschermen? Bescherm uw vloer met onze speciale coating en verminder de kans op krassen met factor 3!

Scheuren verleden tijd

Veel mensen kiezen voor een gietvloer vanwege zijn stijlvolle uiterlijk en de comfortabele eigenschappen. Aan zo’n blikvanger mag natuurlijk niets mankeren. Daarom ontwikkelden wij de EPI Superbase gietvloer met een speciaal scheuroverbruggend membrane. Dit membrane vangt 99% van alle scheuren op, dus met deze oplossing kiest u voor zekerheid.

Verminder contactgeluid aanzienlijk

Vooral bij appartementen worden eisen gesteld aan de hoeveelheid contactgeluid van een vloer. Combineer de Superbase gietvloer met het EPI Membrane en reduceer contactgeluid met 15 dB. Zo voldoet uw appartement aan de Europese norm.

Bent u op zoek naar inspiratie?

Bekijk onze referenties >